Fürdőszobai megoldások

 

Nálunk bátran választhatja az ízlésének megfelelő kialakítású fűtőpanelt, mert a Nobo Fjord, az Oslo és az Oslo Glass sorozat mindegyike megfelel az IP 24-es érintésvédelmi szabványnak!

 

Ennek megfelelően biztosítják a fröccsenő víz elleni védelmet, melynek köszönhetően bármelyik termékünket nyugodtan felszerelheti a vizes helyiségekbe, legyen szó fürdőszobáról, konyháról, vagy akár uszodáról.

 

A törölköző szárítást ekkor úgy szoktuk javasolni, hogy a panel fölé kell egy akasztót vagy tartó rudat elhelyezni, melyen elhelyezett törölközők a feláramló melegtől megszáradnak és egyben a fűtés is megoldott.

 

További előnyük, hogy akár Nobo ECO-HUB-bal is vezérelhetőek, így általuk megoldott a távoli okosvezérlés.

 

A készülékek padlószinttől mért ideális távolságát a gyártó 10-15 cm-ben jelöli meg, de a kis méretű helyiségekben akár 50-60 cm magasan is felszerelhetők. Ekkor a fűtőpanelek hatásfoka még nem változik meg jelentősen, egyedül a termosztáton kell magasabb értékeket beállítani a lent mérhető értékekhez képest.

 

Másik alternatíva fürdőszobába a dizájnos TRP-100 Törölközőtartós fűtőpanelek, ezek a modellek azonban kizárólag helyileg programozhatóak a készülék oldalán található beépített termosztáttal.

 

Közkedvelt továbbá az elektromos fűtőszőnyeg használata is a fürdőben, mellyel a kellemes meleg padló érzését élvezheti a hidegburkolatú helyiségekben.

Fűtőpanel mellé kiegészítő, vagy akár teljes értékű fűtésként a NUM-160 fűtőszőnyegeket ajánljuk a helyiség méretétől függően.

 

Amennyiben még bizonytalan a megvásárolandó készülék kialakításával és teljesítményigényével kapcsolatban, kérjük, tekintse meg a Készülékajánlónkat!

warranty

Minden termékre 5 év teljes körű garanciát és 10 év fűtőbetét garanciát vállalunk.