Cikkszám: NOBO ECO Hub

NOBO ECO Hub

Top
Készleten
85.000 Ft
A feltüntetett árak bruttó árak, az áfát már tartalmazzák.
Személyes átvétel: Ingyenes
Házhoz szállítás: 1.000 Ft/db

A Nobo ECO HUB a szíve ennek az okos fűtésrendszernek, melyet Nobo Energy Control-nak hívunk.

Teljes vezérlést és távolról történő irányítást biztosít mind a fűtőpanelekhez, mind az elektromos fűtőszőnyegekhez, és akár más berendezésekhez melyek a NOBO Energy Control App-ot használják.

 

Tökéletes megoldás az otthona, vagy akár nyaralója fűtésének távoli vezérléséhez.

 

Az alacsonyabb energiafelhasználás és a magasabb fűtéskomfort még sosem volt ennél egyszerűbb!

 

Mindössze egy új Nobo Energy Control alkalmazás (okostelefonra vagy táblagépre) szükséges hozzá.

 

A Nobo ECO HUB üzembe helyezéséhez egy Wi-Fi képes routerre van szükség. Az ECO HUB saját, vezeték nélküli hálózatot használ az által vezérelt készülékekkel történő kommunikációhoz, így az otthoni routerhez csak az ECO HUB-ot kell csatlakoztatni.

A Nobo Energy Control alkalmazást futtató okostelefon, illetve táblagép a routeren keresztül éri el a Nobo ECO HUB-ot, így a távolról történő vezérléshez internetkapcsolat szükséges.

 

NOBO ENERGY CONTROL


A Nobo Energy Control egy vezeték nélküli energiaszabályozó rendszer, ami lehetővé teszi otthona fűtésrendszerének irányítását az egész család számára, egy okostelefon vagy egy táblagép segítségével.
 
A Nobo Energy Control könnyen és gyorsan telepíthető, és ha kész, az otthonára szabott, egyéni fűtésprogramok beállítása már gyerekjáték.
 
 
A Nobo Energy Control akár 25%-kal is csökkentheti a fűtésköltségét. A fűtőpanelek teljes és átfogó vezérlése révén egyszerűen csökkentheti azoknak a helyiségeknek a hőmérsékletét, amelyeket nem használ, illetve szabályozhatja a hőmérsékletet egy applikációval, függetlenül attól, hogy hol jár éppen a világban.