GlenDimplex

Skandináv design és minőség

Legismertebb márkáink a Nobø, a Dimplex és az Xpelair, amelyek hírnevét a kiváló minőség, megbízhatóság, funkcionalitás és dizájn jellemzi. A Glen Dimplex Nordic AS világszerte több mint 25 országba exportál. A központi iroda a Trondheim melletti Stjørdalban található.

  • Kreatív megoldások
  • Norvég tervezés és design
  • Sokoldalú felhasználhatóság
  • Minőség, szervíz és alkatrész

GlenDimplex

Weboldal megnyitása

Jotul

Cégünk a norvég Jotul kályhák és kandallók forgalmazásával is foglalkozik.

A Jøtul termékek teljes választéka megtekinthető bemutatótermünkben és országszerte több partnerünk üzletében is. Az üzletekben magas szinten képzett eladóink várják Önt. Kollégáink a Jotul ismereteket Norvégiában szerezték meg, kiemelkedő műszaki szakértelmüket folyamatos továbbképzések is biztosítják.

A Jotul egyike a világ nagy múltú kályha, beépített kandalló és kandalló gyártóinak. Jellentős norvég örökségre alapozván kombináltuk a kíváló szakértelmet a hideggel való küzdelem művészetével 160 év óta.

Tevékenységünk lényeges részét képzi a norvég természet, kultúra és szakértelem.

Az ősi hagyományokból szerzett szakértelem, valamint a mindennapi eszközök esztétikus kivitelezése jellemzi a meleg iránti szenvedélyünket. Ezek alapvetően meghatározzák a Jotul filozófiáját.

Időtálló termékeink ötvözik a jelent a múlttal, továbbá építészeti egyediséget visznek a modern környezetbe. Termékeinket jellemzi a norvég szakértelem, az egyedi, attraktív funkcionális formatervezés, mely távol áll a rövidéletű trendektől. Noha a szép kivitelezés szembetűnő, a jó formatervezésnél többet nyújtanak termékeink. A Jotulnál elszántan hisszük, hogy a funkció az első, és azt követi a forma.

Vásárlóinhoz a legjobb kályhák, beépített kandallók és kandallók kerülnek. Ennek érdekében az összes, Norvégiából származó termékünk kézikészítésű, melyekhez a legjobb alapanyagokat használták fel. Tulajdonképpen a kivételes tartósság a fő oka, amiért a Jotul a leghosszabb garanciát kínálja a piacon. Nem meglepő, hogy az F602 termékünk a legtöbbet eladott és másolt kályha a világon.

Jotul

Weboldal megnyitása

Ubrankovics

Ubrankovics Gerenda- és Készházgyártó Kft.

A faépítészet centruma

Magyarország egyik ismert  gerenda – és készházgyártója az Ubrankovics Kft. 1990-ben alapított családi vállalkozás. Meghatározó tevékenységünk a gerendaházak és a nagypaneles energiatakarékos készházak tervezése, gyártása és építése Magyarországon, Ausztriában és Szlovákiában. 2011-ben a hazai gyártók közül elsőként kaptuk meg, az Európai Műszaki Engedélyt ( ETA – 11/0279) , a Holzforschung Ausztriától, az EU egyik legismertebb minősítő intézetétől. Termékeinkben a hagyományok tisztelete ötvöződik a mai kor technológiája adta lehetőségekkel és elvárásaival. Erdész-faiparos-építészekként kiemelt figyelmet fordítunk a környezettudatos, természetes alapanyagokat használó, hagyományos értékrendet képviselő faépítészeti megoldásokra. Megrendelőink elvárásainak minőségi alapanyagokkal, kimagasló gyártástechnológiával, lelkiismeretes munkával és európai minősítésekkel teszünk eleget!

Ubrankovics

Weboldal megnyitása

Wagner Solar

Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy minél több háztartás és vállalkozás számára biztosítsunk olyan energiahatékony fűtési, hűtési és áramtermelési megoldást, mely hosszú évtizedeken keresztül garantálja a hatékony energiatermelést.

Az elmúlt évek során folyamatosan arra törekedtünk, hogy a piacon fellelhető legújabb technológiájú, minőségi és megbízható termékeket kínáljunk ügyfeleink számára. Hosszú távon tervezünk, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy családunk minden tagja a Wagner Solar Hungária Kft. csapatát erősíti.

2002-es indulásunk óta folyamatosan arra törekszünk, hogy egy környezettudatos és energiahatékony világot hozzunk közelebb a lakosságnak

Megújuló energiaforrásokkal üzemeltetjük Dunakeszi irodaházunkat, a beszerelt berendezések között megtalálhatók a napelemek, napkollektorok, hőszivattyú, pellet tüzelés és a hővisszanyerő szellőztetés is.

Otthonunkban is ezeket az eszközöket használjuk. A példamutatás mellett a tesztelés is célunk, így tudjuk garantálni ügyfeleink számára, hogy amit ajánlunk, az számukra is jó lesz. Az alábbi cikkben egy családi házat mutatunk be, hőszivattyú fűtéssel és napelemmel.

Wagner Solar

Weboldal megnyitása