Átvételi lehetőségek, szállítás

Bemutatóteremünkben való átvétel - ingyenes. Címünk: 1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 81.

Márkaképviselő és átadóhely partnereinknél történő átvétel - ingyenes. A pénztárnál kérjük, válasszon az ott megjelenő listából, hogy mely partnerünknél kívánja átvenni a terméket.

Házhozszállítás futárral - szállítási díj ellenében történik. A szállítást a DPD futárszolgálat végzi, melynek költséget a kosárnál jelenítjük meg a termékek típusától és súlyától függően.

Személyes átvétel esetén üzletünkben készpénzzel, bankkártyával, vagy előre utalással is fizethet.

Webshopunkban bankkártyával fizethet, vagy díjbekérő alapján előre átutalással, továbbá házhozszállítás kérése esetén utánvéttel is tud fizetni a futárnál.

Amennyiben egy partnerünknél szeretné átvenni a termékeket és ott a helyszínen fizetné, úgy a partnerünk oldalán tájékozódhat az üzletükben elérhető fizetési lehetőségekről. 

A szállítás díja függ a rendelt termékek típusától és súlyától, mely alapján csomagokba rendezve küldjük a rendelést. Átlagosan egy csomag költsége bruttó 4000 Ft. A csomagok száma, -így a házhoz szállítás díja is- a fűtőpanelek, illetve a termékeink súlya és típusa alapján kerül kiszámításra, mely a kosárnál jelenik meg.

Külföldre történő szállítást nem vállalunk.