Átvételi lehetőségek, szállítás

Bemutatóteremünkben való átvétel - ingyenes. Címünk: 1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 81.

Márkaképviselő és átadóhely partnereinknél történő átvétel - ingyenes. A pénztárnál kérjük, válasszon az ott megjelenő listából, hogy mely partnerünknél kívánja átvenni a terméket.

Házhozszállítás futárral - szállítási díj ellenében történik. A szállítást DPD vagy MPL futárszolgálat végzi, melynek költséget a kosárnál jelenítjük meg a termékek típusától és súlyától függően.

Személyes átvétel esetén üzletünkben készpénzzel, bankkártyával, vagy előre utalással is fizethet.

Webshopunkban bankkártyával fizethet, vagy díjbekérő alapján előre átutalással, továbbá házhozszállítás kérése esetén utánvéttel is tud fizetni a futárnál.

Amennyiben egy partnerünknél szeretné átvenni a termékeket és ott a helyszínen fizetné, úgy a partnerünk oldalán tájékozódhat az üzletükben elérhető fizetési lehetőségekről. 

Termékeink formai kialakítása és méretei nem szokványosak, így a szállítási díjak egyedileg kerülnek kiszámításra. A szállítás díja függ a rendelt termékek típusától, súlyától és szolgáltatótól, mely alapján csomagokba rendezve küldjük a rendelést. Átlagosan egy csomag költsége bruttó 4000 Ft. A csomagok száma, -így a házhoz szállítás díja is- a fűtőpanelek, illetve a termékeink súlya és típusa alapján kerül kiszámításra, mely a kosárnál jelenik meg.

A termékek aloldalainál megjelenített szállítási költség 1db termék házhoz szállítási költségét jelenti. Több termék vásárlása esetén a kosárnál jelenítjük meg a teljes rendelés szállítási költségét.

A termékek szállítási díja tartalmazza a szolgáltatók alább felsorolt szállítási díjait, a csomagolás, az adminisztratív és egyéb költségeket.

MPL szállítási díjak tájékoztatója:

0-10 kg: 1990Ft

10-20kg: 2990Ft

20-40kg: 5990Ft

Fontos megjegyezni, hogy termékeink méretei miatt a szolgáltatók a fenti költségekhez felszámolhatnak túlméretes csomag miatt felárat.

Ügyfeleink a fentiek alapján a rendelés teljes házhoz szállítás költségét egy összegben láthatják majd a kosárnál.

Külföldre történő szállítást nem vállalunk.