Ahogy a nyári időszak lassan véget ér és a hűvösebb napok közelednek, itt az ideje, hogy felkészüljünk a fűtési szezonra. Nincs is jobb módja annak, hogy otthonunkat melegen és kényelmesen tartsuk, mint a Nobo elektromos fűtőpanelek. Ezek a modern, elegáns és hatékony készülékek tökéletes választást jelentenek minden otthon számára.

Miért válasszuk a Nobo elektromos fűtőpaneleket?

A Nobo norvég panelek számos előnnyel rendelkeznek, amelyek kiemelik őket a piacon lévő többi fűtőberendezés közül.

1. Elegáns Dizájn

A Nobo fűtőpanelek skandináv minimalista stílusa tökéletesen illeszkedik bármilyen modern belső térbe. A rejtett hőkiömlő nyílásoknak köszönhetően a panelek diszkrétek és esztétikusak, így bármelyik helyiségben elhelyezhetők anélkül, hogy zavaróak lennének.

2. Hatékony Fűtés

A Nobo panelek speciális fűtési technológiával rendelkeznek, amely a konvekciós elven alapul. Ez az egyszerű fizikai elv nem jár zavaró fújó érzettel, gyors és egyenletes hőeloszlást biztosít, így otthonod minden szegletében kellemes meleget érezhetsz. A fűtőpanelben egy kerámia fűtőbetét van elhelyezve, mely nem izzik, ezért élettartama szinte korlátlan. A fűtőbetét felületét alumínium bordákkal megnövelték, így hatékonyabb hőátadást értek el, valamint egy hőtágulást elnyelő csuszkára helyezték el, így működés közben nem kattog, nem ad ki hangot.

3. Pontos Termosztát

Az ultra pontos termosztát mindössze <0,1°C-os ingadozást enged meg, így mindig pontosan a kívánt hőmérsékletet biztosítja. Ez különösen fontos, ha energiatakarékos megoldást keres, mivel a pontos hőmérsékletszabályozás csökkenti az energiafogyasztást.

4. Csendes Működés

A Nobo fűtőpanelek teljesen csendesek, mivel nincs bennük ventilátor. Ezáltal nem csak a zajszint alacsony - sőt gyakorlatilag hangtalan a működés, hanem a levegőben keringő por és allergének mennyisége is csökken, ami egészségesebb környezetet teremt.

5. Biztonság és Megbízhatóság

A panelek gyermekbiztosak és IP24-es besorolásúak, ami azt jelenti, hogy fröccsenő víz ellen védettek és fürdőszobában is biztonságosan használhatók. Emellett a biztonsági kapcsoló gondoskodik arról, hogy a készülék kikapcsoljon, ha véletlenül felborul.

Nobo Oslo fürdőszobai fűtőpanel

Hogyan készüljünk fel a fűtési szezonra?

1. Válasszuk ki a megfelelő Nobo panelt!

A Nobo különböző méretű és teljesítményű fűtőpaneleket kínál, így könnyedén megtalálhatod az otthonodhoz leginkább illőt. Legyen szó kisebb szobáról vagy nagyobb nappaliról, a Nobo kínálatában biztosan talál megfelelőt. Figyelmébe ajánljuk a csupán 20 cm magas, keskeny fűtőpaneleket is.

2. Vásárlás szakértő segítséggel


Központi szaküzletünkben, Zuglóban a Nagy Lajos király útja 81. szám alatt kollégáink a vevői igények megismerése után szívesen ajánlják a megfelelő fűtőpaneleket, melyek közül a vevő a dizájn és ár, illetve bővíthetőség/fejleszthetőség szempontjait figyemelbe véve tud választani.

Webshopunkban bármikor megrendelhetőek a készülékek, melyeket legtöbbször raktárról szállítunk, így akár azonnal átvehetőek, illetve 2 napon belül házhoz is szállítjuk azokat.

Külön kiemelendő, hogy országos partnerhálózatunkon keresztül is választható az ingyenes átvétel, webáruházunkban történő megrendelés esetén a kosár 2. lépésénél (Szállítás). 

3. Telepítsük egyszerűen!

A Nobo panelek telepítése rendkívül egyszerű és gyors. Nincs szükség szakemberre, csak néhány alapvető szerszámra és egy kis időre. A falra szerelés mellett a panelek kiegészítőként kapható görgőkkel is felszerelhetők, így könnyedén áthelyezhetők egyik szobából a másikba.

4. Állítsuk be a termosztátot!

Az optimális hőmérséklet beállítása segít abban, hogy energiahatékonyan használjuk a fűtőpanelt. Az időzítő funkcióval pedig előre beállíthatjuk a napi rutinunkhoz igazodó fűtési időszakokat, így mindig kellemes meleg vár ránk otthon. Termosztát választékunk minden igényt kielégít, az egyszerű gyári programokkal ellátott termosztátoktól kezdve a manuálisan programozható termosztátokon át a rádiós kapcsolattal kommunikáló távoli okosvezérléses változatig, vagy akár a Wifis termosztáttal rendelkező panelig. Áttekintés itt.

Dimplex alta wifi fűtőpanel

Záró gondolatok

Ahogy közeledik a hűvösebb idő, érdemes előre gondoskodni otthonunk fűtéséről. A Nobo elektromos fűtőpanelek nem csak hatékonyak és energiatakarékosak, hanem stílusos kiegészítői is lehetnek bármelyik modern otthonnak. Készüljön fel időben a fűtési szezonra, és élvezze a Nobo által nyújtott kényelmet és melegséget!

Fedezze fel a Nobo fűtőpanelek széles választékát és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbbet még ma!