Referencia képek magazin megjelenésekből

 

Blogcikkünkben referencia képeket mutatunk be magazinokban is megjelent enteriőrökről, ahol Nobo fűtőpanelek biztosítják a fűtést.

Nobo Fjord fűtőpanel

 

A Nobo gyártó legkeresettebb fűtőpanel sorozata a Fjord, mely front légkivezetésű norvég panel, alapesetben NCU 2Te digitális termosztáttal szabályozható. Ez a termosztát moduláris, így utólag is bővíthető a Nobo NCU termosztátokkal, amelyekkel akár okostelefonos vezérlés is elérhető.

Sopron környékén épült fel ez a klasszikus gerendaház az osztrák vidéki házak mintájára, vastag, nútolt gerendafalakkal. Ez a technológia csodálatos atmoszférát, illatos levegőt és végtelenül stresszoldó környezetet nyújt. A mennyezeti gerendákat bézs színre festett gipszkartonnal burkolták, így világosabb és vizuálisan tágasabb hatású.


Ebben az enteriőrben is a NOBO Fjord fűtőpanelek biztosítják a meleget, ami tökéletesen biztonságos és energiahatékony fűtési megoldás. Nincsenek benne izzó alkatrészek, a hőt egy kerámiabetét közvetíti.
További részletek a 2023 szeptemberi Gerendaházak magazinban olvashatóak.

Nobo Fjord Sopron gerendaház

 

Természetesség és könnyed hangulat jellemzi ezt a 2023 szeptemberi Veranda Magazinban megjelent balaton-felvidéki enteriőrt.

A nappali-konyha-étkező láttán egyértelműen a vízparti hangulatot idézi meg ennek a csodásan felújított háznak a belső tere, melyben NOBO Fjord fűtőpanelek biztosítják a meleget.

Egy már meglévő, elhagyatott présház-nyaraló telt meg újra élettel a tapasztalt tervező kezei által.

A tulajdonos házaspár véleménye: "A lehetőségekhez mérten a minőségen sem szabad spórolni, mert nagyon igaz, hogy az olcsóbb a végén mindig drágább."

Nobo Fjord Balaton-felvidék

 

Ebben a Balaton-közeli hegyen, Balatonakaliban álló nyaralóban a tulajdonosok kérésére ötvözték a helyi építészeti hagyományokat az erdélyi ízlésvilággal.

A tetőtéri hálószobákban a NOBO Fjord fűtőpanelek biztosítják a kívánt meleget, így télen-nyáron használható a ház.

Nobo Fjord Balatonakali

Nobo Oslo fűtőpanel

A Nobo Oslo klasszikus, fehér acél frontja, letisztult vonalai modern, időtlen megjelenést biztosítanak ennek a fűtőpanel sorozatnak. A Nobo Oslo bármilyen stílusú lakásba jól illeszkedik. Igény szerint falra szerelhető, de gurulhat kerekeken is, ha mobillá szeretnénk alakítani. Fűtési elve azon alapul, hogy a hideg levegő alulról beáramlik a fűtőpanelbe, majd a meleg levegő felül távozik.

Egy mai világba illő parasztház született meg a Balaton déli partján, Balatonszemesen, ahol egy öreghegyi szőlőbirtokon fekvő klasszikus házat újítottak fel. A modernizálás során NOBO Oslo fűtőpanelek kerültek a nappaliba és a hálókba is.

Energiatakarékos és diszkrét fűtési megoldást választottak ezzel ebben a vidéki enteriőrben.

Nobo Oslo Balatonszemes

 

A Nobo Oslo 20 cm magas fűtőpanelje diszkréten megbújik az ódon hatású kőfalon, mellyel a modern technológia és a történelmi hatás fúzióját valósították meg ebben a különleges badacsonyi házban.

Nobo Oslo 20 cm

 

A Nobo energiatakarékos fűtőpanelje szolgáltatja a meleget ebben a gerendaházban, ahová gázt nem is vezettek be. A NOBO Oslo fűtőpaneljei felső légkivezetésűek, tehát előtte elhelyezhető bútor, mert felül áramlik ki a meleg levegő.

Erre az alapra épülnek a Dimplex Alta fűtőpanelek is, melyek design-ja megegyezik az Oslo-éval.

Biztonságos választás gyerekszobába is, mivel sarkai lekerekítettek.

Nobo Oslo Gerendaházak

 

A Nobo Oslo fűtőpanelek nem csak egy modern enteriőrben, hanem akár hagyományos környezetben is megállják a helyüket. Diszkréten belesimulnak a felületbe, és megbízhatóan teszik a dolgukat.

Ez a gyönyörű kép a 2022 novemberi Veranda magazinban jelent meg, a cikk egy vidéki hangulatú vendégházat mutat be.

TRP-100 fürdőszobai törölközőtartós fűtőpanel

Egy bakonyi falucskában, Németbányán található ez a természet ihlette szép kis gerendaház, melyet a Gerendaházak magazin 2023 decemberi számában csodálhatnak meg az olvasók.
A tulajdonosok, a színekben a visszafogottságot szeretik, és a természetes környezet színeit vitték be a beltérbe is. 
Ebben a megnyugtató, natúr fürdőszobában is jól mutat a Nobo TRP-100 W fehér törölközőtartós fűtőpanel, mely 1000 W teljesítményével képes befűteni a teljes helyiséget, akár 14 m2-ig. Két törölközőtartó rúdja állítható magasságba helyezhető az igényeknek megfelelően. Programozható termosztátja segítségével heti programot állíthatunk fel a kívánt felhasználásnak megfelelően. Ablaknyitás érzékelője révén készenléti állapotba kapcsol, ha hirtelen hideget érzékel, így még gazdaságosabb a használata.

TRP-100 W fűrdőszobai törölközőtartós fűtőpanel