norvég design fűtőberendezések

 

Miért a Nobo

A Nobo 1949-ben kezdte meg a fűtőpanelek gyártását, és mára Európa egyik legnagyobb gyártójává vált ebben a kategóriában.

A norvég elektromos fűtőpanelek és az intelligens energia központ rendszere az praktikus dizájn és innováció jegyében születtek, így a fűtőpanelek alkatrészei, azok gyártása, dizájnja és technológiája terén is a legjobb színvonalat képviselik.

A gyártó technológiája az elektromos fűtés terén új mércét állít fel, innovatív időzítős termosztátjaival, gyári program kínálatával segít csökkenteni az elektromos áram felhasználást. Nem véletlen, hogy sokan a Nobo-t válaszják a legkorszerűbb elektromos fűtés terén.

A Nobo márkanévhez fűződik a Clip on Glass dekorüveg előlap alkalmazása is, mely kitűnően példázza a Nobo gyár innovációs képességeit.

A Nobo ma a nemzetközileg elismert Glen Dimplex csoport márkaneve, amelynek székhelye Írországban található.

Minőség és időtlen formák a biztonságra törekedve

A Nobo elkötelezett a legmagasabb minőség mellett, melyhez skandináv formatervezés és technológia társul.

A skandinávok általában és a Nobo tervezői is szenvedélyesek a dizájn iránt, ami kulcseleme az innovációnak minden Nobo fűtőpanel esetében. A fogyasztó érzékelése fontos szempont, így a fűtőpanelek vonzóak, jó tervezésűek és magas minőségűek kell, hogy legyenek. Úgy tervezik őket, hogy könnyen és biztonságosan lehessen használni mindenki számára. A gyártó dizájn filozófiája egyszerű és letisztult, ahol a forma, a funkció és a tartalom együttese írja a közös történetet.