Cikkszám: NOBO NFK4N 10 + NOBO NCU 2Te

NOBO FJORD 1000 W

Top
 • Teljesítmény: 1000 W
 • Fűthető terület: 14 m²
Termosztát / Vezérlés
Készleten
87.000 Ft
A feltüntetett árak bruttó árak, az áfát már tartalmazzák.
Személyes átvétel: Ingyenes
Házhoz szállítás: 2.000 Ft/db

A Nobo Fjord egy modern levegő-áramoltatású fűtőpanel elülső légráccsal, kifejezetten arra tervezve, hogy egyenletesen oszlassa el a meleget a szobában.

Az új és továbbfejlesztett levegő-kiáramlási pontok a fűtőpanel előtt optimális hőelosztást és klasszikus, időtlen formai kialakítást biztosítanak. Az eredmény megfelelő hőmérséklet a helyiség minden pontjában. A Nobo Fjord a bele kerülő port nem égeti el, ezáltal hozzájárul az egészséges belső légtér megteremtéséhez.

 

A Nobo Fjord sarkai lekerekítettek, ami lágyabb megjelenést eredményez és biztonságos környezetet teremt. Mérete más hasonló megjelenésű fűtőpanelekhez képest kisebb,és a készenléti fogyasztása is csak 0,5 W.

Ha a külső hőmérséklet jelentősen megváltozik, a Nobo Fjord sok versenytársa nem képes fenntartani az állandó benti hőmérsékletet. A Nobo Fjord ezzel szemben tartja a beprogramozott hőfokot a külső hőmérséklet bármilyen ingadozása ellenére is.

 

A paneleket az új generációs, digitális kijelzésű elektronikával rendelkező NCU termosztátokkal vezérelhetjük, melynek köszönhetően a kívánt hőmérséklet pontosabban beállítható, így egyenletesebb és energiatakarékosabb fűtés valósulhat meg az otthonunkban.

 

A fűtőpanel termosztátja a készülék tetején van elhelyezve, mely kényelmes használatot biztosít, ugyanakkor a hőérzékelő elektronika a fűtőpanel alján méri a hőmérsékletet. Ennek köszönhetően a termosztát visszatérő levegőt elemzi, így biztosítva a pontos hőmérséklet beállítást.

warranty

Minden termékre 5 év teljes körű garanciát és 10 év fűtőbetét garanciát vállalunk.

 • Electronic temperature control
  Elektronikus hőfokszabályzás
 • Eco design certified
  Eco design minősített
 • Can be programmed from a smartphone
  Okostelefonról programozható
 • Efficient ceramic heating pad
  Hatékony kerámia fűtőbetét
 • Lower operating temperature
  Alacsonyabb üzemi hőmérséklet
Teljesítmény: 1000 W
Fűthető terület: 14 m²
Áramerősség: 4.3 A
Hossz: 73 cm
Magasság: 40 cm