Cikkszám: TRP 100 W

Fürdőszobai fűtőpanel, fehér

Készleten
140.000 Ft
A feltüntetett árak bruttó árak, az áfát már tartalmazzák.
Személyes átvétel: Ingyenes
Házhoz szállítás: 4.000 Ft/db

Törölközőtartóval ellátott elektromos fűtőpanelek fürdőszobákba és vizes helyiségekbe.

 

Stílusos kialakítású, két törölközőtartó rúddal ellátott készülék, melyeket négy különböző magasságban rögzíthetünk igény szerint.

Nagy felületének köszönhetően a kellemes meleg azonnal érezhető a fürdőben, közvetlenül bekapcsolás után is.

 

A TRP-100 modellek kizárólag helyileg programozhatóak a készülék oldalán található beépített termosztáttal.

 

Amennyiben ECO-HUB-bal is vezérelhető fűtőpanelt szeretne vásárolni, nálunk bátran választhatja az ízlésének megfelelő kialakítású fűtőpanelt, mert a Nobo Fjord, az Oslo és az Oslo Glass sorozat mindegyike megfelel az IP 24-es érintésvédelmi szabványnak. Ennek megfelelően biztosítják a fröccsenő víz elleni védelmet, melynek köszönhetően bármelyik termékünket nyugodtan felszerelheti a vizes helyiségekbe, legyen szó fürdőszobáról, konyháról, vagy akár uszodáról.

 

A készülékek padlószinttől mért ideális távolságát a gyártó 10-15 cm-ben jelöli meg, de a kis méretű helyiségekben akár 50-60 cm magasan is felszerelhetők. Ekkor a fűtőpanelek hatásfoka még nem változik meg jelentősen, egyedül a termosztáton kell magasabb értékeket beállítani a lent mérhető értékekhez képest.

 

Amennyiben még bizonytalan a megvásárolandó készülék kialakításával és teljesítményigényével kapcsolatban, kérjük, tekintse meg a Készülékajánlónkat!

warranty

Minden termékre 5 év teljes körű garanciát és 10 év fűtőbetét garanciát vállalunk.

Szín: Fehér
Teljesítmény: 1000 W
Fűthető terület: 14 m²
Hossz: 42 cm
Magasság: 108 cm