Kosár tartalma: 0 db termék

Újdonságok

Megérkeztek az új generációs NOBØ fűtőpanelek, melyek még pontosabb termosztáttal és még kisebb készenléti fogyasztással büszkélkedhetnek. Ezekkel a műszaki paraméterekkel a norvég gyár ismét bebiztosította vezető szerepét az iparágában.

 NOBO Safir Üvegpanel

Újdonságok

Az új sorozatú készülékek készenléti fogyasztását sikerült 0,5 W alá csökkenteni, ami még további energiamegtakarítást eredményez. Az új generációs termosztátok 0,05°C pontossággal tudják tartani a kívánt hőmérsékletet, ami még nagyobb energiamegtakarítást és komfortérzet növekedést jelent.

A fűtőpanel speciális kerámia fűtőbetétjét körülvevő alumíniumlamellák is módosítva lettek a még hatékonyabb hőleadás és a még keskenyebb kialakítás érdekében.

A fűtőpanelben nincsen semmilyen mozgó mechanikus alkatrész, ami zajt keltene, vagy csak fölösleges energiát venne fel, illetve meghibásodásokat okozhatna, ezért teljesen megbízhatóan és hangtalanul működik.

 NOBO Oslo Glass

MIÉRT GAZDASÁGOS?

A fűtőpanelek kedvező ára alacsony beruházási költséget tesz lehetővé akár egy helyiség fűtéséről, akár egy többszintes többlakásos ház fűtéséről legyen szó. Ezzel a kedvező beruházási költséggel és az energiatakarékos üzemeltetéssel nem csak az egyéb elektromos fűtésrendszereket előzi meg gazdaságosság tekintetében, hanem - a fatüzeléses rendszereken kívül - versenyre kel bármely energiahordozóval.

A rendszer lényegét az elektronikus termosztátok adják, mely sokkal pontosabb hőmérséklet beállítást tesz lehetővé, mint más hagyományos megoldás (maximálisan 0,5 °C eltérés egy teljes szoba légterében). A saját termosztátok további előnye, hogy minden helyiségnek külön lehet megadni a kívánt hőmérsékletét.Mindezt kiegészítik és komplett rendszerré teszik a különböző, programozható termosztátok, melyekről részletes információkat az alábbiakban olvashat.

 NOBO Fűtőpanel méretek

Programozás

A panelek elektronikus termosztátjai 0,05 °C pontos hőmérséklet-tartást tesznek lehetővé, melyek működését a programozás segítségével maximálisan a saját igényünkre tudjuk szabni.

A programozást úgy kell elképzelni, hogy minden egyes panelen két hőmérsékletet (takarék, komfort) lehet beállítani, melyek azt biztosítják, hogy amikor nem használják a helyiséget, akkor (egy csökkentett) takarék, míg amikor otthon vannak, akkor (egy magasabb) komfort hőfokot lehet beállítani.

A két hőmérséklet úgy állítható be a hét bármely napjára és órájára, ahogy azt a változó igények megkövetelik. A programbeállítástól kezdve teljesen automatikusan működik a rendszer, ami további energiamegtakarítást és kényelmet jelent.

 ECOHUB Heti Program

Takarékosság

A panelek elektronikus termosztátjai 0,05 °C pontos hőmérséklet-tartást tesznek lehetővé, melyek működését a programozás segítségével maximálisan a saját igényünkre tudjuk szabni.

A készülék készenléti fogyasztását 0,5 W alá sikerült csökkenteni, ami még további energiamegtakarítást eredményez. 

A panelek teljesítményei 250-2000 W-ig változnak, melyek különböző méretekben léteznek. A falra szerelve, a faltól mért vastagságuk mindössze 9 cm, magasságuk 20 cm vagy 40 cm, a hosszuk pedig teljesítménytől függően változik.

 

array(3) { ["menu"]=> string(2) "40" ["node"]=> string(6) "static" ["id"]=> string(2) "30" }